23 mai 2012

La Gondola

Desi au o amplasare spectaculoasa, chiar pe malul lacului Herastrau, La Gondola duce lipsa de un salon care sa corespunda asteptarilor, dar si de angajati profesionisti. Insa nu si de preturi piperate.
Salonul micut, amenajat pentru un botez, parea neaincapator chiar si pentru cele cateva mese amplasate. Terasa este totusi speciala. Arata superb. Am intrebat cat costa organizarea cununiei religioase pe ponton: 1500 euro fara preot. Permiteti sa fac o mica paranteza: enorm de mult. Un prieten a facut anul trecut pe malul lacului Straulesti si l-a costat 1500 lei cu totul inclus (si preot). Deci diferenta este sesizabila.
Desi intalnirea era stabilita de cateva zile, doamna care se ocupa cu organizarea evenimentelor nu a putut sa ne puna la dispozitie mai nimic. A ramas ca ne trimite toate informatiile pe mail. Destul de neprofesionist. Eram acolo sa discutam, sa stabilim, nu sa dam o adresa de mail...
Long story short: meniul final se alcatuieste din meniuri separate (mancare+bautura+tort+aranjamente etc), cel mai ieftin trecand frumusel de 100 euro de caciula.
 Ce sa va mai zic? Avansul este de 30% din valoarea contractului, iar taxa de servire este de 10%.
Ca idee, meniul basic pentru mancare este undeva in jur de 48 euro, cel pentru bauturi aprox. 15 euro.
Cu ce mai costa tortul, amenajatul salii...
Spor cui ii alege!

0 comentarii: